![]() |
Sudėtingumas:![]() |
Jums reikės
|
Paruošimas
Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius. Išlaužkite grybų kotelius ir peiliuku apipjaukite kepurėlės kraštus, kad tilptų daugiau įdaro. Gabalėliais supjaustykite sūrį. Į grybo kepurėlę įberkite žiupsnelį saulėgrąžų, įdėkite po gabalėlį varškės ir pelėsinio sūrio. Kad įdaras laikytųsi, kepurėlės kraštus aptepkite tepamu varškės sūreliu. Pievagrybių kepurėles apsukite šoninės griežinėliu, jį prie grybo pritvirtinkite mediniais smeigtukais. Įdarytus pievagrybius kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol grybai suminkštės ir iš jų pradės skirtis sultys. |
Ar žinote kad...
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Rekomenduojame