Naujienų prenumerata

: apie 15 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 500 g „Champs Grill“ šviežių pievagrybių;
  • 180 g česnakinio varškės sūrelio;
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 2 šaukštų kepintų saulėgrąžų.

Paruošimas

Nuvalykite grybus drėgna servetėle ar kempine. Išskobkite ir susmulkinkite pievagrybių kotelius. Grybų kepurėles aptepkite aliejumi ir įdarykite žiupsneliu saulėgrąžų, smulkintais pievagrybių koteliais bei česnakiniu varškės sūreliu. Papuoškite poro griežinėliais, petražolėmis ar kitomis žolelėmis.

Kepkite ant grilio grotelių 10-15 min., kol iš įdaryto grybo pradės skirtis sultys.

Patarimas: įdarytų pievagrybių apačia nepridegs jei naudosite plonesnes ir retesnes grilio groteles.

 

Ar žinote kad...
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Rekomenduojame
© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt