![]() |
Sudėtingumas:![]() |
Jums reikės
|
Paruošimas
Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir pašalinkite kotelius. Pievagrybius sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir pašaukite 5 minutėms į iki 200°C įkaitintą orkaitę. Ant iškeptų pievagrybių išdėliokite lašišos gabalėlius. Į konditerinį maišelį įdėkite tepamo sūrelio ir užspauskite jį ant lašišos. Grybukus su lašiša papuoškite krapais.
|
Ar žinote kad...
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Rekomenduojame