URL: http://www.balticchampignons.lt/index.php?pievagrybiai-su-lasisa


Lašiša ir sūriu įdaryti pievagrybiai

: apie 15 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 400 g rudųjų pievagrybių (tinka ir baltieji)
  • 170 g tepamo sūrelio
  • 170 g rūkytos lašišos filė
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos ir pipirų
  • šviežių arba šaldytų krapų papuošimui

Paruošimas

Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir pašalinkite kotelius. Pievagrybius sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir pašaukite 5 minutėms į iki 200°C įkaitintą orkaitę.

Ant iškeptų pievagrybių išdėliokite lašišos gabalėlius. Į konditerinį maišelį įdėkite tepamo sūrelio ir užspauskite jį ant lašišos. Grybukus su lašiša papuoškite krapais.