Naujienų prenumerata

: apie 20 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 4 riekelių skrudintos sumuštinių duonos;
  • 250 g šviežių baltųjų pievagrybių;
  • aliejaus kepimui;
  • 1 ryšelio ridikėlių, pjaustytų griežinėliais;
  • 80 g tepamo sūrelio;
  • ½ arbatinio šaukštelio prieskoninių žolelių (čiobrelio, mairūno, baziliko);
  • 2 salotų lapų.

Paruošimas

Nuplaukite, nusausinkite ir griežinėliais supjaustykite pievagrybius. Suberkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 min., kol pievagrybių išskirtos sultys šiek tiek nugaruos, o patys grybai gražiai apskrus.

Dubenėlyje sumaišykite kepintus grybus, ridikėlius, sūrelį ir prieskonines žoleles. Gautu mišiniu sluoksniais pertepkite skrudintos duonos riekeles, įterpdami salotos lapelius.

Prieš patiekiant, sluoksniuotą sumuštinį perpjaukite įstrižai į keturias dalis ir persmeikite smeigtuku.
 

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt