Naujienų prenumerata

„Champs“ receptai
« Atgal «
Puslapis 1 iš 6
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

pievagrybiai

Šiurpo sriuba

Į verdantį vandenį arba sultinį sudėkite supjaustytas bulves. Kol verda bulvės, keptuvėje ištirpdytame svieste patroškinkite…

pievagrybiai

Vištiena su pievagrybiais

Virš vidutinės ugnies keptuvėje apkepkite vištienos gabalėlius. Kai apskrus, vištieną perkelkite į lėkštę, o į keptuivę suberkite pjaustytus pievagrybius...

pievagrybiai

Pyragėliai su grybais

Labai smulkiai supjaustykite arba virtuviniu smulkintuvu susmulkinkite pievagrybius. Keptuvėje, ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą...

pievagrybiai

Grill pievagrybių vėrinukai

Į indą sudėkite nuplautus pievagrybius, supjaustytas saldžiąsias paprikas ir obuolius. Supilkite visas marinato sudedamąsias dalis, gerai išmaišykite ir…

pievagrybiai

Gaivios pievagrybių salotos

Susmulkinkite petražoles, supjaustykite griežinėliais pievagrybius, ridikėlius ir agurką. Viską suberkite į dubenį ir išmaišykite. Įdėkite grietinę, įpilkite aliejaus,…

pievagrybiai

Eringi grybai japoniškai

Supjaustykite eringi grybus išilgai, 4-6 mm storio griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpdykite sviestą ir sudėkite grybų griežinėlius.

pievagrybiai

Keptas kiaušinis Portabella kepurėlėje

Drėgna servetėle nuvalykite Portabella kepurėles ir pašalinkite kotelį. Iš išorės aptepkite grybų kepurėles aliejumi ir išdėliokite jas kepimo skardoje. Į kepurėles…

pievagrybiai

Cezario salotos su pievagrybiais

Visus produktus, skirtus padažui sumaišykite plakikliu. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Suplėšytus salotų lapus suvilgykite alyvuogių aliejumi. Atskirose lėkštelėse vienas ant kito sudėkite…

pievagrybiai

Lašiša ir sūriu įdaryti pievagrybiai

Drėgna servetėle nuvalykite pievagrybius ir pašalinkite kotelius. PIevagrybius sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir pašaukite 5…

pievagrybiai

Pievagrybių, braškių ir vištienos salotos

Griežinėliais supjaustytus pievagrybius, gausiai apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais. Nuplaukite ir ketvirčiais supjaustykite braškes. Dubenėlyje, iš jogurto ir citrinos sulčių sumaišykite padažą.

« Atgal «
Puslapis 1 iš 6
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

Ar žinote kad...
Pievagrybiai savyje turi gana nemažus kiekius mineralų, tokių kaip varis, selenas, kalis, fosforas ir geležis...»
Pievagrybiai savyje turi daug B grupės vitaminų, tokių kaip tiamino (B1), riboflavino (B2), piriodoksino (B6), niacino ir folio rūgšties...»
Lyginant su plačiai paplitusiais įvairiaspalviais vaisiais ir daržovėmis, kurių maistine verte niekas neabejoja, pievagrybiai nepelnytai pamiršti ir palikti nuošalyje...»
© 2017 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt