Naujienų prenumerata

: apie 30 min. Sudėtingumas:

Jums reikės

  • 250 g šviežių baltųjų arba rudųjų pievagrybių;
  • 200 g tuno;
  • aliejaus kepimui;
  • 2 obuolių;
  • 2 pomidorų;
  • 1-2 šaukštų majonezo;
  • juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį;
  • 6 paruoštų tortiljų arba lietinių.

Paruošimas

Drėgna servetėle ar kempine nuvalykite ir griežinėliais supjaustykite pievagrybius. Suberkite juos į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir maišydami pakepinkite apie 10 min. Leiskite atvėsti. Nusunkite tuną, sudėkite į dubenį ir smulkiai sutrinkite.

Nulupkite obuolius, išskobkite šerdį ir supjaustykite gabalėliais. Nuplaukite pomidorus, perpjaukite, išimkite sėklas ir taip pat supjaustykite gabalėliais. Obuolius ir pomidorus sudėkite į indą su tunu. Užberkite druskos, pipirų, įdėkite majonezą, suberkite keptus pievagrybius ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę padalinkite ant tortilijų ir suvyniokite.

Prieš patiekiant suktinukus perpjaukite įstrižai ir sutvirtinkite smeigtuku.

© 2018 Baltic Champignons. LT 81411 Poviliškių k. 15, Šiaulių r. savivaldybė. Tel. + 37041372494, faks. +37041372702, el.paštas: info@balticchampignons.lt